+91-8929175340

Tour Travel World

Package Overview

Golden Triangle Tur: 3 Görkemli Şehirde Inanılmaz Bir Seyahat Deneyimi Sunuyor.
Hindistan'da En Ünlü Tur Güzergahlarına Biri Altın Üçgen Turları Olduğunu. Bu Agra, Jaipur Ve Delhi Oluşur Ve En Güzel Kaleleri Ve Diğer Seyahat Layık Yerlerden Bazıları Evler. Özellikle Yabancı Ziyaretçiler Için Hindistan'da En Ünlü Seyahat Yerlerinden Biridir. Bu Doğru Hint Tur Değerleri Açıklar Ve Ziyaretçiler Kesinlikle Birçok Anıları Ile Eve Gidecek.altın Üçgen Ziyaret Için Birçok Yer Vardır; Kendi Üzerinde Seyahat Çalışırsanız Ancak, Dolayısıyla, O Kolayca Gezilebilmesine Layık Yerleri Bulmak Için Yardımcı Olan Bir Tur Operatörü Hizmetleri Kiralama Için En Iyisi, Bazı Iyi Olanlar Kaçırabilir. 'yajat World Travel' Ve Altın Üçgeni Etrafında Seyahat Deneyimi Sağlar Yeni Delhi Hindistan'ın Başkenti Merkezli Böyle Bir Tur Operatörüdür.

Contact Agent Plan A Trip Text Me

Day wise Itinerary

  • Day 1 : Gün - Geli̇ş Delhi̇

    Hizmetlerimiz Personelimiz Karşılayacak Ve Otele Kadar Size Destek Sağlayacaktır Delhi Uluslararası Havalimanına Geliş Başlar. Sonra Otelde Kontrol Personelimiz Teslim Tüm Önemli Belgeler Seyahat Güzergah, Uçak Bileti, Tren Biletleri Oteli Fiş Vb Yani Edecektir Rahatlayın Ve Uzun Bir Yolculuktan Sonra Otelde Geceleme Kaldınız.

  • Day 2 : Delhi̇ (eski̇ Ve Yeni̇ Delhi̇ Ve Çevre)

    Sabah Eski Delhi şehir turu Hindistan'a ulusal ve tarihsel öneme sahip yerleri ziyaret yapılacaktır. Babür İmparatoru Shahjahan tarafından 1648 yılında inşa edilmiş ve tüm kraliyet kökleri, Raj Ghat ve Shanti Vana- milletin için yorulmadan mücadele Hindistan'ın iki büyük liderlerin kremasyon siteleri için genelinde bilinen Jama Mescidi, Hindistan, Red Fort büyük camilerinden biri, özgürlük. Eski Delhi hangi geçmiş bir sürücü Delhi tam bir yaşam alışveriş merkezidir.

    Başka bir yaygın seçkin yapısı, Kutub Minar- 1199. içinde Kutub-ud-Din aibek tarafından inşa güzel bir kule Artı parlamento binası, Cumhurbaşkanlığı tarafından bir tahrik - Öğleden sonra tur Hindistan Kapısı (Savaş Anıtı kemer) ziyaretleri ile, Yeni Delhi kapsayacak ev, Hükümet Sekreterliğinin binaları ve Connaught Place - Delhi bir uğultu alışveriş merkezi. Bu anıtlar belki Delhi yaşam ve daha iyi bir şekilde sermaye kentin tarihini ve kültürünü anlama gezgin yardımcı olacaktır. Geceleme Delhi kalmak.

  • Day 3 : Delhi-agra (surface Ile, 210 Km, 4-5 Saat Sürücü)

    Dünyanın Yedi Harikasından Biri Olan Övünür Şehir - Sabah Agra Için Klimalı Bir Araç Tarafından Delhi Bırakın. Agra, Otele Istemi Transferi Girişte. Daha Sonra Bu Magical Şehir Şehir Turu Için Gitmek Ve Taj Mahal, O Ölümsüz Aşk Ve Kaligrafi Güzellik Özünü Yakalamak Için Bilinen Anıtı Ziyaret. Bu, Sonsuza Kadar Sevdiği Eşi Mümtaz Mahal Kalıntılarını Idame Ettirmek 1630'de İmparator Şah Cihan Tarafından Inşa Edilmiştir. Bu Ziyareti, Agra Fort, Özel Ve Kamu Izleyiciler Ve Diğer Yerlerde Salonlarını Içeren Önemli Bir Mekan Ziyaret Gönderin. Geceleme Agra Kalmak.

  • Day 4 : Agra- Jaipur Yoluyla Fatehpur Sikri Aracılığıyla Günde 4 Agra- Jaipur (surface Ile, 250 Km - 7-

    Sabah Fatehpur Sikri ziyaret yolda Agra için klimalı bir araç tarafından Agra bırakın (40 kms. Agra uzaklık, Jaipur rota, 1 sa. Mesafe yatıyor). Bu 1569'da İmparator Akbar tarafından inşa edilen ve sırf su sıkıntısı nedeniyle 15 yıllık bir süre sonra terk edilmiştir.Görkemli bina gözler için bir zevktir. Eklendi faydaları Jama Mescidi, Salim Chisthi, Panch Mahal ve diğer sarayların Tomb görmek olacaktır. Jaipur için sürücü devam edin. Otelin Jaipur istemi transferi girişte.Günün geri kalanı (Hindistan Pembe şehir altyapısını Enjoy) otelde dinlenmek Geceleme Jaipur kalmak.

  • Day 5 : Jaipur (Yerel gezi)

    Başlık in1727 Jaipur tevcih edilmiştir kadar sabah, klimalı bir araç, Kachhwalal klanının son sermaye tarafından Amber Fort ziyaret edin.Amber Fort beyaz mermer yanı sıra kırmızı kumtaşı tüm dahili, onun parlak mimarisi ile süslemekte. Ayrıca, sakin Maotha Gölü onun ön plana yapar. Geri Fort doğru ilginç bir yolculuk yapar tepenin üzerinde filler Ascend. Öğleden sonra şehir Mihrace'nin Şehir Sarayı turu ve Jaipur Rasathanesi.Ünlü Hawa Mahal geçmiş bir sürücü, aynı zamanda Winds Sarayı ve Jaipur çekici pembe-kırmızı renkli iş bölgeleri olarak adlandırılan. Geceleme Jaipur kalmak.

  • Day 6 : Jaipur Delhi (surface Olarak, 265km, 5-6 Saat) - Back Home

    Kişisel aktiviteleriniz için serbest sabah. Öğleden sonra Delhi için klimalı bir araç tarafından Jaipur bırakın. Delhi girişte (HİNDİSTAN TATLI ANILAR İLE) eve uçuş bağlamak için havaalanına doğrudan devam.

Contact Agent Plan A Trip Text Me

Inclusions

  • Hotel
  • Sightseeing

Contact Agent Plan A Trip Text Me

Terms & Conditions

Payment Terms & Methods :
* Some Advance Percentage of total booking amount
* Airfare/Transport fare to be paid full at one time in advance.

Cancellation & Refund Policy :
* Upon cancellation, refund will be made after deducting the Retention Amount.
* Retention Amount varies as per the number of days left before your package start date.

Contact Agent Plan A Trip Text Me

This Tour is Offered by

Yajat World Travels View Profile

0 / 5


About Yajat World Travels

We Deal in Tour & Travels Services Read More...

Contact Agent Plan A Trip Text Me

Interested in This Tour?

Plan A Trip
  • Requests are send directly to the tour operator
  • We recommend to request quotes from 3 operators

More Packages by Yajat World Travels

View More

Tour Packages for 6 Days and 5 Nights

New Delhi, Agra, Jaipur, Agra Fort, Taj Mahal, Hawa Mahal, Fatehpur Sikri, Amber Fort Tour Package

Chat Now
TourTravelWorld!
We have impressive deals for you. Which place you’re planning to visit?
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
Good! When are you planning to go?

Are your trip dates finalized?
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
Which city is the starting point of your travel?
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
Looks great! Please share your Email id so that we can contact you.
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
Please provide your contact number.
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
May we know the number of travelers?
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
Share your Hotel Star Preference?
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
Give us the Budget Estimate of your trip by per Person.
Today, 07:20 AM
TourTravelWorld!
Your NAME would help us to serve you better.
Today, 07:20 AM
Thank You
We have received your requirement.
We will get back to you shortly!!"
Today, 07:20 AM