+91-8929175340

Tour Travel World

Day wise Itinerary

  • Day 1 : Geliş Delhi

    Varış Delhi. Müşteri Temsilcisi Ve Otele Transferi Ile Varış Karşılama. Gecede Delhi.

  • Day 2 : Delhi

    Eski Ve Yeni Delhi Tam Gün Şehir Turu. Red Fort (lal Qila) Babür Imparatorlarının Görkemli Güç Ve Ihtişam Bir Hatırlatma Olarak Eski Delhi Feryatları Yukarıdaki 33-m Yükselir Ziyaret Edin. Jama Mescidi Camisi 5000'den Fazla Esnaf Tarafından Kırmızı Kumtaşı Ve Mermerden Inşa. Başlangıçta Mescid-i-jahan-numa, Ya Da "dünyanın Cami Komuta Görünümü", Raj Ghat Ve Mahatma Gandhi Ve Jawaharlal Nehru Shanti Vana-kremasyon Siteleri Denir. Ayrıca Chandni Chowk, Eski Delhi Alışveriş Merkezi Geçmiş Sürücü. Humayun 1199 Yılında Kutub-ud-din Aibek Tarafından Inşa Türbesi, Qutab Minar, Sevketti Tapınağı (morden Hindu Tapınağı), Hindistan Kapısı, Aynı Zamanda Cumhurbaşkanlığı House, Parlamento Binası, Devlet Sekreterliği Binalar Ve Yeni Delhi Connaught Place- Alışveriş Merkezi Geçmiş Sürücü. Geceleme Delhi Kalmak.

  • Day 3 : Delhi - Jaipur (265 Kms - 05 & ½ Saat)

    Sabah Jaipur Için a / C Araç Tarafından Delhi Bırakın. Geliş Jaipur Otelde Kontrol Ve. Boş Günün Geri Kalanı Veya Kendi (isteğe Bağlı) Yerel Pazarını Ziyaret. Jaipur Geceleme.

  • Day 4 : Jaipur

    Jaipur 1727. Amber Fort Resmi Başkenti Yapıldığı Kadar, Kachhwaha Klanının Başkenti Olması Için Kullanılır Sabah Gezi Amber Fort, Beyaz Mermer Ve Kırmızı Kumtaşı Tüm Dahili, Çarpıcı Görünüyor. Çekiciliğini Eklemek Için, Maotha Gölü Onun Ön Plana Yapar.fort Kristal Ayna Görüntüsü, Gölün Hala Sularında, Kale Yer Aldığı Geri Elephant Güzel Bir Illusion.ascend, Tepe Gibi Görünüyor.
    jaipur Öğleden Sonra Şehir Turu, Kurucusu Mihrace Jaisingh Ii (1693-1744) Büyük Savaşçı Ve Astronom Jantar-mantar, Mihrace'nin Şehir Sarayı Ve Gözlemevi Ziyaret Adını Alır. Hawa Mahal Veya Winds Sarayı Geçmiş Ve Jaipur Gül-pembe Konut Ve Iş Alanları Ile Sürücü. Geceleme Jaipur Kalmak.

  • Day 5 : Jaipur - Agra (250 Km - 05 Saat)

    Karayolu Ile Agra Sabah Izni 1569'da İmparator Akbar Tarafından Inşa Edilmiş Ve Bağlı Su Kıtlığından 15 Yıl Sonra Terk Fatehpur Sikri Ziyaret Enroute.jama Mescidi, Türbesi Salim Çişti Arasında Panch Mahal Ve Diğer Saraylar Dahil Zarif Bir Bina Görüyorum. Geliş Agra Otelde Kontrol Ve. Öğleden Sonra Dünyanın Ünlü Şehir Tac Mahal Dünyanın Harikası, Unesco Dünya Mirası Arasında Biridir Agra Ziyaret Edin. Bu, "fort Rouge" Veya "qila-i Akbari" Ayrıca Da "lal -qila" Olarak Bilinen Agra Fort Ziyaret Vb Sevdiği Kraliçesi, Dayal Bagh, Yerel Marbal Market Fr Bir Imparatorun Sonsuz Sevgi Bir Efsane , Güç, Kuvvet Ve Esneklik Bir Sembolü. Agra Geceleme.

  • Day 6 : Agra - Jhansi - Khajuraho Enroute Orchha Ziyaret

    Agra Tren İstasyonu'na Sabah Transferi Jhansi Shatabdi Tren (hızlı Trian) Bağlamak Için. Jhansi Geliyor. Ve Bizim Temsilcisi Tarafından Varış Karşılama Enroute Orchha Ziyaret Khajuraho Götürmek. Orchha En Ihtişam Zaman Içinde Donmuş, Taş Yakalanan Olmuştur;çağlara Zengin Bir Mirası. Için, Bu Ortaçağ Kenti Üzerine, Zamanın Eli Hafifçe Dinlenmiş Ve 16. Ve 17. Yüzyıllarda Bundela Hükümdarlar Tarafından Yaptırılan Saray Ve Tapınaklar, Onların Bozulmamış Mükemmellik Çoğunu Muhafaza Khajuraho Gelmesi Ve Otelde Kontrol. Geceleme Khajuraho Kalmak .

  • Day 7 : Khajuraho - (Flight Göre) Varanasi

    Doğu Ve Batı Tapınakları Ziyaret Khajuraho Morning Şehir Turu. Ziyaret Ettikten Sonra Tapınaklar Varanasi Için Uçuş Yakalamak Için Havaalanı'na Transfer. Varış Varanasi. Müşteri Temsilcisi Ve Otele Transferi Ile Geldiniz. Hinduizm'de Ganj Nehri Akşam Görünümü Aarti (ganga Tanrıçası Olarak Kişileştirdi Ve Bir Nehir Hindu Mitolojisinde, O Nehirde Yıkanan Ganga Günahlarımızın Bağışlanmasını Neden Olduğuna Inanılmaktadır. Hindu Dininin Önemli Bir Yer Tutan Ve Ulaşılmasını Kolaylaştırır Kurtuluş Veya Nirvana). Geceleme Varanasi Kalmak.

  • Day 8 : Varanasi

    Ganj Nehri üzerinde Early Morning Tekne gezi Banyo ghats ve kremasyon sitenizi görebilirsiniz. Banyo ve Ghats tapınmaya insanları izlerken Hindistan ziyareti en olağanüstü deneyimlerinden biridir. Bir Banarasi Halı ve Banaras arasında El Sanatları yapımını görebilirsiniz daha Bharat Mata Tapınağı, Durga Tapınağı, Banaras Hindu Üniversitesi vb ziyaret Varanasi Sabah şehir turu. Öğleden sonra gezi Sarnath. Sarnath, Lord Buda ilk vaazını verdi gömülü Budist şehir, Sarnath MÖ 6. yy'dan öğrenmenin ünlü okuldu 12. yüzyıla kalıntıları, stupa, Budist tapınağı ve Müzesi ziyaret edin. Geceleme Varanasi kalmak.

  • Day 9 : Varanasi - (uçuş Göre) Delhi - Back Tour

    Zamanla Havaalanına transfer Delhi için uçuş bağlamak için. Uluslararası Havaalanına varış Delhi ve transfer eve, uçuş bağlamak için.

Contact Agent Plan A Trip Text Me

Inclusions

  • Hotel
  • Sightseeing

Contact Agent Plan A Trip Text Me

Terms & Conditions

Payment Terms & Methods :
* Some Advance Percentage of total booking amount
* Airfare/Transport fare to be paid full at one time in advance.

Cancellation & Refund Policy :
* Upon cancellation, refund will be made after deducting the Retention Amount.
* Retention Amount varies as per the number of days left before your package start date.

Contact Agent Plan A Trip Text Me

This Tour is Offered by

Yajat World Travels View Profile

0 / 5


About Yajat World Travels

We Deal in Tour & Travels Services Read More...

Contact Agent Plan A Trip Text Me

Interested in This Tour?

Plan A Trip
  • Requests are send directly to the tour operator
  • We recommend to request quotes from 3 operators

More Packages by Yajat World Travels

View More

Tour Packages for 9 Days and 8 Nights

Jaipur, Agra, Khajuraho, Varanasi, Agra Fort, Hawa Mahal, Khajuraho, Fatehpur Sikri, Amber Fort Tour Package

Chat Now
TourTravelWorld!
We have impressive deals for you. Which place you’re planning to visit?
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
Good! When are you planning to go?

Are your trip dates finalized?
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
Which city is the starting point of your travel?
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
Looks great! Please share your Email id so that we can contact you.
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
Please provide your contact number.
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
May we know the number of travelers?
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
Share your Hotel Star Preference?
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
Give us the Budget Estimate of your trip by per Person.
Today, 05:34 AM
TourTravelWorld!
Your NAME would help us to serve you better.
Today, 05:34 AM
Thank You
We have received your requirement.
We will get back to you shortly!!"
Today, 05:34 AM